EGGER Laminaatvloeren
Met een laminaatvloer van EGGER kunt u een stempel drukken op het karakter van uw woning en accenten in de vormgeving aanbrengen.

Ruime keuze
Het assortiment van EGGER bestaat uit vier verschillende planken- of vloerdelenformaten (Classic, Large, Kingsize of Long), met vier verschillende diktes (6, 7, 8 en 10 mm). Het arsenaal houtdecoren (kleur) is zeer gevarieerd en om uw ruimte nog harmonieuzer te laten ogen, beschikt EGGER bij de meeste houtdecoren over een bijpassende plint.

Formaat Classic (1291 x 193 mm)
Dankzij de evenwichtige verhoudingen is het formaat Classic voor iedere ruimte geschikt. Helemaal trendy of klassiek elegant; het formaat Classic geeft met vele houtdecors en perfect afgestemde details, in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Wilt u een kleinere ruimte groter laten lijken? Kies dan voor een Classic formaat.

Model Classic V-groef 7 mm
Deze 7 mm dikke laminaatvloer heeft een V-groef, wat het effect van het Classic-formaat nog eens extra versterkt en een robuuste uitstraling geeft. U kunt kiezen uit liefst elf moderne houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur. Dit model is geschikt voor vloerverwarming en kunt u toepassen in woonruimtes tot klasse 23 (zwaar thuisgebruik) en inzetten voor zakelijke doeleinde tot klasse 31 (werkkamers). Wilt u een kleinere ruimte groter laten lijken? Kies dan voor dit model.