EGGER Laminaatvloeren
Met een laminaatvloer van EGGER kunt u een stempel drukken op het karakter van uw woning en accenten in de vormgeving aanbrengen.

Ruime keuze
Het assortiment van EGGER bestaat uit vier verschillende planken- of vloerdelenformaten (Classic, Large, Kingsize of Long), met vier verschillende diktes (6, 7, 8 en 10 mm). Het arsenaal houtdecoren (kleur) is zeer gevarieerd en om uw ruimte nog harmonieuzer te laten ogen, beschikt EGGER bij de meeste houtdecoren over een bijpassende plint.

Formaat Classic (1291 x 193 mm)
Dankzij de evenwichtige verhoudingen is het formaat Classic voor iedere ruimte geschikt. Helemaal trendy of klassiek elegant; het formaat Classic geeft met vele houtdecors en perfect afgestemde details, in iedere ruimte het juiste levensgevoel weer. Wilt u een kleinere ruimte groter laten lijken? Kies dan voor een Classic formaat.

Model Classic V-groef 7 mm
Deze 7 mm dikke laminaatvloer heeft een V-groef, wat het effect van het Classic-formaat nog eens extra versterkt en een robuuste uitstraling geeft. U kunt kiezen uit liefst elf moderne houtdecoren met bijpassende plakplinten die passen in elk interieur. Dit model is geschikt voor vloerverwarming en kunt u toepassen in woonruimtes tot klasse 23 (zwaar thuisgebruik) en inzetten voor zakelijke doeleinde tot klasse 31 (werkkamers). Wilt u een kleinere ruimte groter laten lijken? Kies dan voor dit model.

Wandtegels

Wandtegels zijn er net zoals vloertegels in vele soorten en maten. Wist je dat je alle vloertegels ook als wandtegel kunt gebruiken? Dit betekent...

Plinten

Wilt u tegelplinten laten zagen? Sinds 2018 hebben wij een eigen plintenzagerij.Geef uw vloer een rustige, chique uitstraling met perfect...