Tegels binnenshuis


Naast onze sierbestrating leveren wij ook tegels voor binnen. Wij bieden een indoor collectie aan welke uniek en onderscheidend is tegenover andere leveranciers. Wij hebben vloer/wand –tegels voor de woonkamer, keuken of de badkamer, maar ook tegels voor de grotere ruimtes zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte, dit alles hebben wij gepresenteerd in onze showroom vol inspiratie en creativiteit in Heythuysen.


Het uitkiezen van de geschikte binnenvloer is geen makkelijke opgave. Veti heeft klantvriendelijk personeel met visie, inzicht en fantasie en helpt u graag bij het maken van de juiste keus, met een ruim assortiment aan binnenvloeren en wandtegels kunt u altijd bij ons terecht! Samen werken wij aan uw droomvloer!!

U vind bij ons een zeer uitgebreid assortiment vloertegels en wandtegels van grote merken uit met name Italië en Spanje, maar ook unieke kleinere merken zijn opgenomen in de collectie.

Tegels voor de vloer of wand, vloertegels voor de woonkamer, keuken, badkamer, toilet en de gang, maar ook tegels voor de grotere ruimten zoals kantoren, wellnesscentra of openbare ruimte. Door rechtstreekse connecties met de fabrieken hebben wij altijd de nieuwste trends in huis! Ons assortiment binnenvloeren en wandtegels bestaat voornamelijk uit keramiek, keramische tegels zijn slijtvast, krasvast en kleurvast, daarom zijn deze zo makkelijk te onderhouden.


Van industriële beton-look tot levensechte imitaties van natuursteen, de veelzijdigheid aan kleur, afwerking en formaat bij ons is ongekend! Veel van onze vloertegels hebben we op de grond gepresenteerd, hierdoor krijgt u een goed beeld van hoe uw vloer er uit moet komen te zien.

Vintage tegels

Tegels met een Portugese vintage uitstraling komen weer helemaal terug. Deze tegels zijn weer volledig trendy. Dat komt doordat de productie van...

Plinten

Wilt u tegelplinten laten zagen? Sinds 2018 hebben wij een eigen plintenzagerij.Geef uw vloer een rustige, chique uitstraling met perfect...