Inveegkwarts / Inveegbasalt

Wilt u graag de voegen van uw terras of oprit invegen? Dit kan natuurlijk ook. 

Inveegkwarts

Inveegkwarts 0,2-2 mm zak 25 kg. Deze fijne kwarts in de kleur basalt zwart is zowel geschikt voor uw terras als het aanleggen van een (tuin)pad.Basalt voegzand

Basalt voegzand 0-2 mm zak 25 kg. Deze fijne 0-2 mm voegzand in de kleur basalt zwart is zowel geschikt voor uw terras als het aanleggen van een (tuin)pad.

Voegmortel 1c flex

Deze gebruiksklare voegmortel vloeit soepel in de voegen, is blijvend flexibel en geeft bij de juiste verwerking geen filmlaag. Te verwerken vanaf 0°C, ook bij lichte regen. Bostik Hoveniers Voegmortel 1C Flex is speciaal ontwikkeld voor het voegen van keramische tegelvloeren, maar ook uitermate geschikt voor het voegen van alle andere typen bestrating. Minimale voegbreedte: 3mm.

1. Natmaken van de bestrating.

De te voegen bestrating dient vooraf goed nat gemaakt te worden. 


2. Verpakking openen

Vacuüm verpakking openknippen en Bostik Hoveniers voegmortel in porties op de te voegen oppervlakken storten.

3. Invegen van de voegen

Vervolgens de voegmortel met een rubberen trekker in de voegen werken met behulp van een zachte waterstraal.
De verwerkingstijd bedraagt ca. 30 minuten bij +20°C. Men dient de geopende verpakking meteen te verwerken omdat het product na opening van de verpakking al begint uit te harden. Het is belangrijk om het de voegmortel zoveel mogelijk in beweging te houden en om het oppervlak nat te houden tijdens verwerking.

4. Afwerking

Het wegvegen van mortelresten dient te gebeuren diagonaal t.o.v. de bestratingselementen. De weggeveegde restanten niet meer gebruiken. Gereedschappen direct na gebruik reinigen met warm water. 

5. De dagen erna

Ga met een harde bezem de dag nadat je het hebt ingevoegd over de bestrating om alle losse delen weg te werken.

Na 24 uur is de gevoegde bestrating beloopbaar en is na 7 dagen volledig belastbaar (bij ca. +20°C en 65% relatieve luchtvochtigheid). Stapelblokken

Stapelblokken strak12x12x60 CM15x15x60 CM15x30x60 CM ( hoekstuk )

Opsluitbanden

Opsluitbanden beton in de kleur grijs en antraciet.