Zoekt u een stevige en duurzame schutting? Kies dan voor een hout beton schutting!

U vindt bij ons alle materialen voor een hout beton schutting: betonplaten, betonpalen, tuinschermen en het juiste materiaal voor bevestiging en onderhoud. En omdat alle schermen uit ons assortiment gecombineerd kunnen worden met betonplaten en betonpalen, kunt u de schutting helemaal naar wens samenstellen!

Hout beton schutting samenstellen
Een hout beton schutting bestaat uit een of meerdere betonplaten, betonpalen en een tuinscherm. Hoe de schutting er precies uit komt te zien, kunt u helemaal zelf bepalen! Onze tuinschermen zijn leverbaar in diverse hoogtes en kunnen daardoor gecombineerd worden met alle betonpalen en soorten betonplaten uit ons assortiment.

Voor een eenvoudige hout beton schutting heeft u een lage betonplaat nodig, betonpalen en een tuinscherm van 180 cm hoog. De betonnen onderplaat is bij deze schuttingcombinatie voor een klein gedeelte zichtbaar en is vooral bedoeld om ervoor te zorgen dat het tuinscherm niet in contact komt met de grond. Hierdoor kan er geen vocht in het hout trekken en gaat het tuinscherm langer mee.

Heeft u vragen over een hout beton combinatie of wilt u graag voorbeelden in het echt zien? U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en een kijkje komen nemen in onze showtuin in Heythuysen.

Stapelblokken

Stapelblokken zorgen voor variatie en ruimtelijke werking in uw tuin. Stapelblokken zijn eenvoudig te verwerken omdat ze niet gemetseld hoeven te...

Hardsteen

Hieronder enkele voorbeelden van hardsteen, wij maken dit voor u op maat;Voor alle soorten hardsteen kunt u kijken op de volgende pagina: