Doordat buitenbestrating onderhevig is aan weersinvloeden, zoals (zure) regen en ultraviolette straling, betekent dit dat de oppervlakte (kleur) van uw bestrating wordt aangetast c.q. vervaagd. 

Hieronder enkele voorbeelden hoe u uw betonnen bestrating kunt opfrissen;

WS imperial black

Met WS Imperial Black Kleurverdieper bescherm je je (sier)betonvloer tegen vuil en grotendeels tegen weersinvloeden. In beginsel is Imperial Black (uitsluitend) geschikt voor zwarte en antraciete producten.

WS imperial black
groep5.jpg

WS Seal & Protect

Wilt u een beschermlaag aanbrengen op uw sierbestrating, zodat algen, mos en vuil zich niet kunnen hechten aan uw bestrating? Met WS Seal & Protect brengt u een vuil- en vochtwerende laag aan op uw sierbestrating. WS Seal & Protect is een kleurverdiepende beschermlaag die ervoor zorgt dat de poriën worden verdicht zodat algen, mos en vervuiling niet kan hechten aan de tegels. 

WS Seal & Protect

Ook zijn er nog meer producten waarmee je je bestrating kunt onderhouden;

  • Reinigingsmiddel
  • Kalk uitbloei
  • Groene aanslag reiniger
groep4.jpg
Keramische tegels

Keramische tegelsKeramische tegels zijn verkrijgbaar in 2, 3 en 4 cm dik;2 cm dik;tuin/terras onder een overkapping rond een zwembad3 cm...

Hardsteen

Hieronder enkele voorbeelden van hardsteen, wij maken dit voor u op maat;Voor alle soorten hardsteen kunt u kijken op de volgende pagina: