Bij aanschaf van Noviton tegels biedt Excluton een gratis aanvullende garantie tot 10 jaar (bij normaal onderhoud en plaatsing volgens Excluton richtlijnen). U kunt uw garantie activeren door het garantieformulier in te vullen en vervolgens uw garantie te "verzilveren". De garantie dient verzilverd te zijn om in aanmerking te komen voor de garantieclaim.

De kwaliteit van onze meest luxe en trendy tegels is nog verder verbeterd! Kwaliteit is onze strategie. Innovatie zit in onze genen. Excluton wil de beste tuintegels op de markt aanbieden en onze kwaliteit en innovaties zijn daarvan het bewijs. Met gepaste trots geven wij 10 jaar garantie op onze serie Noviton die is voorzien van de zeer duurzame Excellent Coating die het onderhoud van deze serie tegels enorm vereenvoudigt en vergemakkelijkt. De uiterst zorgvuldig samengestelde receptuur en de zeer secure wijze van produceren zorgen van een minimale absorptie van vocht en vuil en verhogen hierdoor de levensduur van de tegels binnen de serie Noviton. Excellent Coating geeft vorst en kalk geen grip op onze tuintegels en zorgt ervoor dat rode wijn, ketchup en afgevallen blad geen vlekken kunnen veroorzaken mits deze binnen 12 uur verwijderd worden. Excellent Coating zal jaar na jaar zijn beschermende taak uitvoeren mits de plaatsingsinstructies correct zijn opgevolgd. Op de Noviton tuintegels krijgt u 10 jaar garantie op vorstbestendigheid, kalkuitslag, vlekbestendigheid en hoge kleurvastheid. In alle vier de gevallen houden we rekening met een degressieve waardevermindering van 10% per jaar.


Via onderstaande link kunt u uw aankoop verzilveren:


https://excluton.nl/klantenservice/excluton-garantie

Keramische tegels

Keramische tegelKeramische tegels zijn momenteel de meest gekozen tegels, al dan niet in combinatie met een gebakken klinker. De tegels zijn...

Hardsteen

Hieronder enkele voorbeelden van hardsteen, wij maken dit voor u op maat;Voor alle soorten hardsteen kunt u kijken op de volgende pagina: