Keramische tegels 60x60x4 CM

Keramische tegel 1+3 CM


"Deze tegel is een technische innovatie die het beste van keramiek, verenigt met de functionaliteit van beton."


Het is een technische innovatie die het beste van keramiek, verenigt met de functionaliteit van beton. Keramische tegels hebben ontegenzeggelijk veel technische voordelen. Ze zijn onderhoudsarm, zuurbestendig, krasbestendig en kleurecht, om maar eens wat te noemen. Daarnaast zijn ze ook nog eens voorzien van antislip oppervlak. Door moderne digitale druktechnieken, zijn keramische tegels tegenwoordig ook nog eens in de meest fantastische designs verkrijgbaar.

Voor de plaatsing van keramische tegels op terrassen is heel wat technische kennis vereist mbt funderingopbouw, plaatsing in drainagemortel enz. Het maakt plaatsing in een simpele zand of splitfundering mogelijk. U bespaart tijd en geld.

Beton is een ideale drager om een keramische tegel extra stevigheid te geven. Zo ontstaat er bij de tegels een perfecte harmonie tussen een hoogwaardige keramische tegel van ca. 9 mm en een betonnen drager van ca 28 mm.

Daarnaast zijn veel van onze keramische tegels dat op lichtgewicht beton wordt geproduceerd. Hierdoor blijft het gewicht van een tegel in het formaat 60x60x4 cm, net onder het maximale tilgewicht van 23 kg volgens ARBO-richtlijnen, terwijl de tegel zwaar genoeg is om in een zand en/of splitbed stevig verankerd te blijven liggen.

Verwerking van van de tegels is daarom gemakkelijk en tijdbesparend. Bovendien worden er ook geen andere eisen gesteld aan de ondergrond dan bij de ongebonden verwerking van eenvoudige betonproducten. Het eindresultaat is een prachtig terras met een strakke en smalle voeg. Duurzaam, onderhoudsarm en schitterend.  

Overweegt u een gebonden verwerking van uw nieuwe terras of oprit? Bekijk ons uitgebreide assortiment 2 cm keramische tegels en meer in onze showtuin.

Een gedeelte van het assortiment:

Opsluitbanden

Opsluitbanden beton in de kleur grijs en antraciet.

Voegmiddel

Wilt u graag de voegen van uw terras of oprit invegen? Dit kan natuurlijk ook.